Καλημέρα σε όλους!!
Ελπίζω να είστε καλά και να περνάτε ακόμα καλύτερα ακόμα και αν δεν προβλέπονται διακοπές...
Εγώ την άδεια μου θα τη φάω σε μετακόμιση, και αφού θα τη χάσω που θα τη χάσω, ε, λέω να κάνω κάτι δημιουργικό!
Έχω θεματάκι που ζητάει ωραίες ιδέες και εμπνεύσεις γιατί το δικό μου κεφάλι από τη ζέστη έχει μπει σε sleep mode και δεν κατεβάζει τίποτα!
Έχω ένα πολύ ωραίο σετάκι κρεβάτι-κομοδίνο-συρταριέρα-ντουλάπα-βιβλιοθήκη, από τα φοιτητικά χρόνια ακόμα, το οποίο είναι σε πολύ καλή κατάσταση αλλά το έχω λίγο βαρεθεί... Είναι μελαμίνη, αυτή την καφέ που ελαφρώς κοκκινίζει, ελαφρώς σαγρέ, αλλά με ομοιόμορφο χρώμα, χωρίς νερά. Το κρεβάτι και ο σκελετός βιβλιοθηκης και κομοδίνου είναι από μέταλλο σφυρήλατο χρώματος μολυβί.
Θέλω λοιπόν να κάνω κάτι. Δεν ξέρω τι. Στους τοίχους θα είναι? Πάνω στα ίδια τα έπιπλα θα είναι? Δεν ξέρω... Αν και επειδή έχω κάνει πολλές πολλές αλλαγές στους τοίχους, διάφορες τεχνικές και χρωματικές μίξεις, αφίσες, ταπετσαρίες κλπ, θεωρώ πως πρόκειται για ανίατη περίπτωση οπότε μάλλον θα πρέπει να γίνουν κάποιες επεμβάσεις πάνω στα ίδια τα έπιπλα...
Μου άρεσε πολύ η ιδέα της Μαρίας (http://www.rdeco.gr/2012/08/01/o-andy-sthn-kouzina/), αλλά δεν ξέρω πως θα φαινόταν κάτι τέτοιο πάνω στο ξύλο.
Παρόλο που θα ήταν και πολύ εύκολο!
Καμιά diy ιδέα??